Wie zijn wij

Theatermaker en regisseur

Ineke de Jongh

Dat wordt bij ons zeer vakkundig uitgevoerd door Ineke de Jongh;

Ineke de Jongh is een veelzijdige en enthousiaste regisseur/ theatermaker met liefde voor het vak, een brede interesse en een heldere en duidelijke aanpak. Ze houdt van theater dat geloofwaardig is en het publiek uitdaagt en raakt. Ineke maakt eigen producties en werkt ook met bestaande teksten of verhalen die zijn dan voor de theatervoorstelling bewerkt. Locatietheater maken heeft een grote voorkeur omdat een locatie publiek en spelers verrast en uitdaagt.

Als regisseur staat zij elke keer weer voor dezelfde uitdaging. Zoals zij het omschrijft: "Van los zand een zandkasteel bouwen. Er zijn vele soorten zand en vele stranden om een zandkasteel te bouwen. Spannend is steeds weer om dat zand te leren kennen, te ontdekken hoe ik de juiste hoeveelheid water toe moet voegen, waardoor de korrels samen dat schitterende kasteel wordt dat ik voor ogen heb."

Naast regisseur/theatermaker en theatercoach werkt zij als dramadocent bij het ROC van Twente.

Meer informatie over de producties die zij maakt en over haar werkzaamheden kun je vinden op de site: www.lytsetp.nl

Acteur, Productieleider, Toneelmeester

Theo Bolta

Dat is bij ons in de vertrouwde handen van Theo Bolta;

Theo Bolta is sinds 1986 bezig met het maken van theater, toneel en alles wat daarbij komt kijken.

Lange tijd stond hij alleen op de bühne als acteur, maar de liefde voor het vak ging verder dan dat. Hierdoor is hij zich bezig gaan houden met de organisatie van alles wat bij theatermaker komt kijken.

Hij is verantwoordelijk voor de zakelijke leiding van TOF

Naast, het produceren van voorstellingen op locatie en in het theater, acteert hij nog steeds

Zijn betrokkenheid begint bij het eerste originele idee. Via de repetities, het applaus van het publiek tot en met de financiële afronding en alle uitdagingen die we daarbij tegenkomen weet hij dit tot een succes te maken.

Een productie kan vanuit ons eigen initiatief worden gestart of in opdracht van een gezelschap of organisatie worden opgepakt. Het enthousiasme is er niet minder om als het er maar om gaat mooie, waardevolle dingen te creëren.

Zijn theater CV is te vinden op www.bolta.nl