Te boeken

Waar zijn we nu voor te boeken?

"Postbode Pijke en de TerugHaalBrieven"

Postbode Pijke zit in het kantoor te wachten op de journaliste die een verhaal over zijn werk gaat schrijven. Pijke zijn gedachten gaan terug naar de tijd dat er nog heel veel brieven en kaartjes werden gestuurd. De lol die hij had, om alles op tijd bij iedereen te bezorgen. Vandaag is er af en toe een brief en steeds meer pakjes. Of Pijke dat leuker vindt weet hij niet. Terwijl hij zijn gedachten deelt met de journaliste komt er iemand binnen, die een wel heel vreemde vraag stelt. Of Pijke verdwenen brieven wil gaan terughalen bij de mensen. Hij brengt altijd brieven, maar terughalen?? Wat is dat nou voor geks? Waarom dan?

Dan moet hij zeker ook een brief ophalen bij het aparte huis met die grote tuin. Pijke raapt al zijn moed bij elkaar en gaat op weg. Gaat hij de verdwenen brieven vinden? Wat komt hij onderweg allemaal tegen?

“Postbode Pijke en de Terughaalbrieven” is een vrolijke familievoorstelling van TOF Toneel, voor iedereen van 5 tot 8 jaar.

"Suza en de Mopperbui"

Suza, de zangvogel, zingt altijd op het appel-feest. Appelvrouw vraag of ze dit jaar weer komt zingen. Maar Suza heeft geen zin want ze heeft een mopperdepopperbui. Kan het feest dan wel doorgaan?

Appelvrouw gaat opzoek naar een oplossing om de mopperbui te laten verdwijnen.

Kom jij haar helpen? Dit keer helpen ze mee om de mopperbui op te lossen. Iedereen heeft wel eens een mopperbui. Fijn als die weer overdrijft.

Familievoorstelling voor op locatie

Wilt u onze familievoorstelling ook op uw locatie laten spelen. Neem gerust contact met ons op. Wij vermaken graag uw publiek op uw festival met onze voorstellingen.

Toneelworkshops voor kinderen

En wij zijn ook altijd te porren voor het verzorgen van toneelworkshops voor kinderen. Tijdens de diverse KinderKunstFestivals op Fort aan de Klop is hier veel plezier en lol aan beleefd.

Interesse

Een toneelproductie op uw locatie opvoeren. Eénmalig of meerdere voorstellingen. Neem contact met ons op via mail op toneelophetfort@gmail.com